Begeleider B Fonteinstraat 3 Zeist

Algemeen 

Bartiméus wil er zijn voor alle mensen die slechtziend of blind zijn in Nederland, zodat zij het leven kunnen leiden dat bij hen past. Wij willen er dus ook zijn voor alle mensen met een visuele beperking die 24-uurs zorg en ondersteuning nodig hebben, omdat zij zonder niet (volledig) zelfstandig in staat zijn om op een veilige en zelfstandige wijze te functioneren en participeren in onze samenleving.

Wonen in een woning van Bartiméus is dan een mogelijkheid. Wij zien de bewoner in zijn geheel, met zijn eigenheid en unieke kijk op de wereld. Van daaruit zoeken we naar mogelijkheden om het vermogen te vergroten om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel als mogelijk eigen regie te nemen. 

 

Binnen sector Wonen zijn er, naast een gevarieerd aanbod van woningen, dagactiviteiten, arbeid en vrijetijdsbesteding, ook mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.  

Voor de Fonteinstraat 3 zijn wij per januari op zoek naar een Begeleider B
Informatie over locatie, afdeling, sfeer

Groep van 6 cliënten, leeftijd van 6 tot ongeveer 30 jaar.

Gericht op ontwikkelingsmogelijkheden, passend bij het niveau.

Team van ongeveer 6 pers., bestaand uit CB, 2 WB 1, WB 2 en TA. Werken ook met leerlingen en stagiaires

Team is in ontwikkeling, gericht op groei en verbetering.

 

Functieprofiel

Initiatiefrijk, ondersteunend in CB taken. Oog voor kwaliteitsbewaking en verbetering. Creatief in ideeën. Onderschrijft het belang van jaarcyclus en werkwijze volgens ONS, het geven van feedback en transparantie in de communicatie (doen wat je zegt en zegt wat je doet), m.n. óók naar de cliënten en wettelijk vertegenwoordigers.
Mbo 3 met relevante ervaring of Mbo 4 in (ped)agogische of verpleegkundige richting

Je respecteert de christelijke identiteit van Bartiméus.