Begeleider

Je helpt mensen met een lichte verstandelijke beperking zelfstandig te zijn en te blijven. Je helpt ze bij het maken van hun eigen keuzes. Je staat lekker stevig in je schoenen en doet wat je belooftSpreekt dit je aan? Op onze locatie [node:field_vestiging] in [node:field_plaats] wonen [node:field-aantal-clienten-in-vestigi] [node:field_doelgroep_in_vestiging]. Voor hen zoeken wij een [node:title] voor gemiddeld [node:field-uren-per-week] uren in de week.

In overleg, samenwerking en afstemming met de cliënt en/of diens belangenbehartiger vertalen van diens vraag/ondersteuningsbehoefte naar een passende ondersteuning en dit vastleggen in het ondersteuningsplan en het onderliggende dossier.

Wij zoeken:
Per direct zijn wij op zoek  naar een enthousiaste Begeleider voor 60% met minimaal een relevante MBO-4 opleiding.  Wij werken vanuit het regelarme gedachtengoed. Samen zullen  we op weg gaan in de loop van dit jaar richting Zelforganisatie. We zoeken een collega die het een uitdaging  vindt om hier aan mee te werken.  Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn belangrijke pijlers binnen het werken op de Blexterstraat. Je bent een stevige persoonlijkheid, en  in staat om de zorgvraag van de cliënt goed in kaart te krijgen en hier je begeleidingsstijl op aan te passen. Je staat naast de cliënt, bent assertief, proactief, flexibel in de omgang, betrokken en inlevend. Een professionele relatie tussen cliënt en begeleider is van belang

Tegelijk vraagt de doelgroep Z&W van je dat je op het tempo van de cliënt, van kleine dingen een belevenis kunt maken, sfeer kunt maken en het leuk vindt om met bewoners momenten van geluk te creëren. Deze setting geef je methodisch vorm samen met je collega.

Je werkt zelfstandig, je bent sterk in communiceren en je hebt een initiatiefrijke houding.
Computervaardigheid is noodzakelijk (zoals diverse registratie applicaties, digitaal cliënt dossier, Microsoft Office.