Begeleider VB

Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes. Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden. Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huisDe Omloop is een kleinschalige locatie met 6 bewoners. De cliënten hebben extern dagbesteding en/of werk en vragen ondersteuning in de avond en ochtend.In de weekenden 24-uurszorg. De doelgroep is divers; sommige cliënten hebben naast een verstandelijke beperking ook psychiatrische problematiek. Anderen hebben een meervoudige beperking. De functie is uitdagend en vraagt een begeleider die van afwisseling houdt en flexibel is. Je werkt in een team, maar veel zelfstandig dus is communicatie, flexibiliteit, eenduidigheid en afstemming met je collegae erg belangrijk.

De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van bewoners, we helpen de bewoners daar waar nodig is, en verder wordt er nabijheid en ondersteuning geboden. Ondersteuning wordt gegeven bij dagplanning maken, afspraken maken, adl, boodschappen doen, contacten met werkplekken/dagbesteding, onderhouden van contacten met familie en vrijwilligers. Op de Omloop wordt gekookt door de begeleiding. De Omloop heeft een gezellig team, die flexibel is en er voor elkaar wil zijn. De transformatie naar regelarm werken is ingezet, je krijgt de ruimte om zelf projecten op te pakken, waarbij je je eigen kwaliteiten optimaal kunt benutten. 

Spreekt dit je aan? Op onze locatie [node:field_vestiging] in [node:field_plaats] wonen [node:field-aantal-clienten-in-vestigi] [node:field_doelgroep_in_vestiging]. Voor hen zoeken wij een [node:title] voor gemiddeld [node:field-uren-per-week] uren in de week.