Coördinerend ambulant begeleider

Spreekt dit je aan? Voor onze locatie [node:field_vestiging] in [node:field_plaats] zoeken wij een [node:title] voor gemiddeld [node:field-uren-per-week] uren in de week.

Als coördinerend ambulant begeleider zoek je naar manieren om vaardigheden en de zelfredzaamheid van een cliënt en/of gezin in het dagelijks leven te verbeteren. Dit doe je aan de hand van het aanbod Mijn Netwerk dat een pakket aan diensten biedt. Als professional inventariseer je wat er voor een cliënt en/of het gezin nodig is. Hierop stem je het aanbod van diensten af.

Je hebt een coördinerende rol en voert regie over middel lichte tot complexe (gezins-)situaties. Hierbij stel je ondersteuningsplannen op, je ondersteunt cliënten actief bij het onderhouden en uitbreiden van het eigen netwerk en betrekt waar nodig je netwerkpartners. De uitdagingen in het werk ga je samen met je collega's aan. We streven erna om onze cliënten wijkgerichte zorg aan te bieden, waarbij samenwerking met andere instanties, ketenpartners, het netwerk, collega's en ontmoetingsplekken een belangrijk onderdeel van je werk is.

Team Haarlem is een gevarieerd team met veel verschillende expertises. Door middel van zelforganisatie kijk je samen met je team wat belangrijk is om je werk met cliënten goed uit te kunnen voeren.

Ben jij die gepassioneerde (gezins)begeleider, die houdt van pionieren en geen uitdaging uit de weg gaat? Reageer dan op de vacature.