Coördinerend begeleider dagbesteding

Je bent begeleider én. Je coördineert het zorgproces rondom de cliënt. Je bewaakt de inhoud van het electronisch cliëntendossier en de afsprakenkaart."Als iets onduidelijk voor mij is, geeft mij dat onrust. Jij maakt de situatie dan weer overzichtelijk voor mij. Je coördineert de zorg en als collega's vormen jullie een team met de volle aandacht voor mij."

Spreekt dit je aan? Op onze locatie [node:field_vestiging] in [node:field_plaats] wonen [node:field-aantal-clienten-in-vestigi] [node:field_doelgroep_in_vestiging]. Voor hen zoeken wij een [node:title].

De Eastwei is een intensieve zorglocatie, met wonen en dagbesteding op hetzelfde terrein, in Oppenhuizen. Hier wonen mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking (LVB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Samen proberen we de bewoners het gewone leven te laten ervaren. Er wonen op dit moment 14 bewoners op de Eastwei, maar er vindt uitbreiding plaats. In de ondersteuning van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag gebruiken we verschillende methodieken, zoals Triple C en de ASS wijzer.

Kom jij ons team versterken?