Coördinerend begeleider

Je helpt mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven. Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij. Je zoekt altijd naar waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doenSpreekt dit je aan? Op onze locatie Klein Sonsbeek in Werkhoven wonen 14 cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), veelal in combinatie met een (licht) verstandelijke beperking en een autisme spectrum stoornis. Voor hen zoeken wij een begeleider voor 28 tot 32 uren in de week.

Als begeleider ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en de begeleiding van cliënten die duidelijkheid, structuur, veiligheid, plezier en vertrouwen nodig hebben. Wij creëren een zo prettig mogelijke en veilige woonomgeving en zijn hiervoor op zoek naar een nieuwe collega die humor, lef, spontaniteit en relativeringsvermogen met zich meebrengt. Je komt te werken in een hecht team waar elk teamlid getraind is in de Triple C methodiek. 

Ben jij in staat om te werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en weet jij hier mee om te gaan door diverse begeleidingsstijlen in te zetten en te kijken naar de behoefte van de cliënt? En werk je graag in een dynamisch team met hart voor de cliënt en humor met elkaar? Solliciteer dan op deze functie!