Coordinerend Coach ( begeleider )

 

Voor een innovatieve locatie in Almere Buiten zijn we op zoek naar een enthousiaste ‘zorg topper’ die samen met bewoners (cliënten) hun familie en collega’s het verschil wil maken.
We werken binnen deze locatie op een experimenterende manier samen. Een manier waarmee we verkennen wat mensen (samen) willen en zelf gaan doen, waarbij je uitgaat van relaties, van talenten en interne drijfveren. Je gaat op zoek naar kansen en matches voor bewoners (in gelijkwaardige samenwerking met hun familie) én andere bewoners van het gebouw en in de wijk.

Op de Borneostraat in Almere Buiten wonen 36 (voornamelijk) jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking. De locatie is gestart in april 2018. Dit betreft een vacature binnen een onderdeel van het team waar 20 bewoners wonen met matige verstandelijke beperking. Prettige wonen en werken, op een innovatieve manier samenwerken en met gebruik van technologische tools is wat deze locatie kenmerkt. Zie voor meer informatie www.philadelphia.nl/locatie/borneo.

Het concept dat we voor Philadelphia ontwikkelen heet Mooi Leven (meer informatie over de oorsprong: www.nabijnetwerk.nl). Op de Borneostraat staan bewoners, ouders en het team centraal en willen we op een gelijkwaardige manier samenwerken. Het is een vorm van community building (bouwen van een gemeenschap). Ook krijg je hier als collega de kans om je eigen baan te creëren op basis van jou talent en ervaring.  Meer informatie is te vinden in het sollicitatiepakket.