Vakantiekracht

Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes. Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden. Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huisVoor onze locatie Oppenhuizen zoeken we meerdere vakantiekrachten. Ben jij tijdens de zomerperiode inzetbaar en geeft het jou energie om onze cliënten een mooie zomer te laten beleven? Kom dan snel bij ons langs!

Als vakantiekracht draag je bij aan de dagelijkse bezigheden op de locatie. Je ondersteunt de bewoners op verschillende levensgebieden. Van lichamelijke verzorging en ondersteuning bij de maaltijd tot het bedenken van activiteiten en kleine taakjes om structuur aan de dag te geven. Wij willen graag dat je plezier beleeft aan het ondersteunen van onze cliënten.

De cliënten hebben duidelijkheid, structuur, veiligheid, plezier en vertrouwen nodig, maar ook hulp bij de dagelijkse zorg. Samen creëren wij een veilige en betrouwbare omgeving waarin de bewoners worden ondersteund om het beste uit zichzelf te halen.

Om je werk goed te verrichten staat er een hecht team van betrokken collega’s voor je klaar om je wegwijs te maken op de locatie. 

Ben jij tijdens de zomerperiode flexibel beschikbaar en op zoek naar een mooie uitdaging? We maken graag kennis met je!