Foutmelding

Warning: mkdir(): Permission denied in DrupalFileCache->check_filecache_directory() (line 128 of /var/www/aboutpublishers.nl/public/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).

Inhouse Sales Manager | FT

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kamer-, restaurant-, zaal- en banquet reserveringen. NH Conference Centre Leeuwenhorst heeft 120 vergaderzalen, waardoor dit hotel talloze mogelijkheden heeft voor evenementen. De mogelijkheden voor deze vergaderruimtes zullen door jou verder worden uitgedacht en aangeboden. Je ontvangt relaties , en bent verantwoordelijk voor het verzorgen van cliënt events en verzorgt rondleidingen. Je bouwt met name nieuwe contacten op en onderhoudt en bezoekt bestaande relaties die gebruik kunnen maken van de vergaderzalen van NH Conference Centre Leeuwenhorst.

Weet jij de gast te overtuigen? En heb je relevante werkervaring? Dan ben jij de nieuwe collega waar naar we op zoek zijn! Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring. Je bent 'outgoing' en een enthousiaste persoonlijkheid. Je beschikt over goede commerciële vaardigheden en contactuele eigenschappen. Je bent flexibel in de breedste zin van het woord (geen 9-5 mentaliteit en ook inzetbaar in de weekenden). Verder ben je secuur en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken. In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris!
Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!
NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen!