Foutmelding

Warning: mkdir(): Permission denied in DrupalFileCache->check_filecache_directory() (line 128 of /var/www/aboutpublishers.nl/public/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).

Pastry Chef | The White Room*

Als Pastry Chef van The White Room ben je werkzaam in een culinair hoogstaande omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals de dagelijkse bestellingen en het toezien op HACCP en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aanbod en de constante verfijning van desserts en andere gerechten. Je werkt op een unieke locatie in het hart van Amsterdam met een team van gepassioneerde vakmensen. De trends op het gebied van food volg je nauwgezet. Niet alleen omdat je dat leuk vindt, maar ook om deze ontwikkelingen te kunnen toepassen in je werk. Je bent in staat om zowel onze gasten en als het team te enthousiasmeren en je culinaire kunsten en technieken met hen te delen.

Daarnaast beschik je over de onderstaande eisen:
• MBO niveau 4 werk- en denkniveau
• Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken
• Zeer uitgebreide kennis van en ervaring met desserts en andere heerlijkheden.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbaar restaurant In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group, een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast een goede kop koffie en de mogelijkheid om deel te nemen aan de wekelijkse Bootcamp, bieden we je het volgende:
Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris!
Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!
NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen!